De praktijk

Een tandartsbezoek is voor velen meestal wat spannend. Daarom straalt onze praktijk rust en gemoedelijkheid uit. Licht en ruimtelijkheid zijn van belang om patiënten op hun gemak te stellen. Een groene omgeving is hierbij extra ondersteunend. Onze praktijk ligt midden in de dorpskern en is gemakkelijk te bereiken, ideaal voor kinderen en ouderen. Er zijn parkeerplaatsen voor de deur aanwezig.

Onze huisregels

“De tandarts in Overloon” is graag transparant op elk vlak. Dus ook als het op onze huisregels aankomt. Mocht u alles van deze regels willen weten dan zijn dit onze geldende huisregels.

T.M. Admiraal, tandarts
BIG nr: 19914376202.

Ik ben Matthijs Admiraal, in 2011 afgestudeerd als tandarts in Nijmegen. Graag ben ik u van dienst met de zorg voor uw gebit. Omdat mijn vak niet stil staat houd ik mijn kennis en kunde graag op peil met bij- en nascholing. Samen brengen we eventuele problemen en wensen in kaart en maken we een planning. Goede zorg, heldere communicatie en een ontspannen sfeer staan centraal. Ziet u op tegen de behandeling? Ook angstige patiënten krijgen alle nodige begeleiding. Tot ziens in de praktijk!

.

 

M. Rubio, mondhygiënist
.

Mijn naam is Manal Rubio en als mondhygiëniste heb ik verschillende werkzaamheden binnen de mondzorg, zoals het behandelen van het tandvlees, het uitvoeren van controles, het maken van röntgenfoto’s, maar centraal staat het uitvoeren van preventieve mondzorg, zoals bijvoorbeeld een gebitsreiniging en het geven van heldere adviezen en instructies. Als team, samen met de patiënt, gaan wij voor het behoud van een gezonde mond.

 

(balie)assistenten
.

Onze assistenten zijn nauw betrokken bij onze mooie praktijk. Ze zijn integer, helder en duidelijk qua communicatie naar de patiënt. Ze hebben voor dit dienstverlenende en uitdagende vak gekozen vanwege de omgang met patiënten tijdens en/of na de behandeling. Ze bewaken de strenge eisen en richtlijnen met betrekking tot de hygiëne- en praktijkvoering. Dagelijks staan ze voor u klaar om afspraken in te plannen en uw vragen te beantwoorden.